What can you win with me?

Felhasználói élményt és időt — többek között. Szerintem a közös munkában a jó végeredmény mellett a második legfontosabb dolog az élmény. Legyen jó az együtt töltött munkaidő, ami megsokszorozza a munka hatékonyságát és növeli a projekt színvonalát.

Kompetenciáim között van a logo- és arculattervezés — legyen szó termék vagy cégarculatról —, a reszponzív webdesign, amivel a weboldalak minden eszközön optimálisan jelennek meg, a print tervezés, vagyis minden ami nyomdai úton létrejöhet, és a széles spektrumon felhasználható 3D grafika. Mindezt összefogja az art direction: általa egységes formát öltenek a vizuális tartalmak, emóció kerül a brand mögé, amivel könnyen megszólíthatóvá válik a célcsoport.

Alapvetően társasági ember vagyok, szeretem a csapatmunkát és a közös sikereket — ugyanakkor szívesen mélyülök el a feladat megoldásában. Mivel a karrierem döntő többségében vállalkozó voltam, ezért a proaktív gondolkodás természetes számomra, ami garantálja, hogy a probléma megoldásra kerül. Hiszek abban, hogy nem elég egy dolgot nagyon jól tudni, ezért folyamatosan fejlesztem magam, új technikákat tanulok.

Abban különbözöm a piacon lévő többi tervezőgrafikustól, hogy az évek folyamán nem csak a látásmódom fejlesztésére fókuszáltam, hanem arra is, hogy a lehető legrövidebb időn belül, a legmagasabb színvonalon teljesítsem a rám bízott feladatot — így időt és pénzt takarítok meg a megbízómnak. Amikor elkezdek dolgozni egy projekten, mindig az ügyfél és célcsoportjának igényeire fókuszálva tervezek, hogy már a draft is a lehető legjobban közelítsen a végleges változathoz. Fontos, hogy végül jól működő megoldást adjak át — kompromisszumok nélkül.

Számlaképes vállalkozóként átlátható árképzéssel és követhető projekt menedzsmenttel, ütőképes stratégiai partnerévé tudok válni cégednek.

Ezen kívül mit nyerhetsz még velem?

Egy humoros társasági embert tele empátiával és motivációval, aki nem sajnálja befektetni a közös munkába az energiát és a megszerzett tapasztalatot.

Tudj meg többet rólam, vagy tekintsd meg a portfóliómat.